13:00

Oxie IF

Referat: AIF Barrikaden - Oxie IF

Startelvan: Martin P - Alex, Morten, Stefan, Jesper T - Falk, Johan H, Mats J, Johan E - Dan och Erik.

Johan G kom in på vänstermittfältet efter bara 5 min, Gustav Ek kom in som vänsterback efter en dryg halvtimme men bytte plats med Stefan i 2:a halvlek. I övrigt gick vi runt rätt mycket på de flesta spelarna. Falk blödde rejält efter 25 min och fick utgå i c:a en halvtimme.

Detta om laguppställningen, om själva matchen finns inte så mycket att säga egentligen.
Oxie var helt enkelt överlägsna och hade 12 riktigt heta målchanser medan vi egentligen bara hade en chans ö.h.t. utöver målet och det var när Erik lobbade över en utrusande målvakt men tyvärr också tätt över målet.

Vi tog annars ledningen på vårt i princip första anfall i den 8:e min. Johan G slog en hörna som Falk mycket snyggt nickade in. De kvitterade i den 18:e och resten av första halvlek hade de inte så jättemånga chanser men Martin i målet gjorde en jätteräddning på ett friläge.

I andra halvlek var vi totalt utspelade och de skapade chans på chans medan vi knappt hade ett avslut. Hade inte Martin varit så fantastiskt bra i målet kunde siffrorna runnit iväg rejält. Han gjorde 2-3 "omöjliga" räddningar men kunde inte hindra dem från att göra 2 mål i 64:e resp. 77:e min.